İçeriğe geç

Macfit Duş Yeri Var Mı

Macfitte sauna var mı?

Teras, havuz ve basketbol sahasını birbirine bağlayan mimarisiyle yüksek performans ve konforu bir araya getiren MAC/One Kanyon, yüksek tavanlı ferah mekanı, geniş kardiyo ve ağırlık alanları, özel stüdyoları, saunası, buhar odası ve dinlenme alanıyla en yüksek ayrıcalıklı standartları vadediyor.

MACFit içinde havuz var mı?

Açık ve kapalı yüzme havuzları, basketbol sahası, squash alanı, reformer pilates, fitness kardiyo, bisiklet, GFX ve MAC Stronger kurslarıyla başkentte iyi bir yaşam için doğru adres.

MACFit borcumu ödemezsem ne olur?

Macfit kartımdan parayı çekemez ve bir hafta içinde ödeme yapmazsanız üyeliğiniz iptal edilecek ve yükümlülük için ceza ödeyeceksiniz…

MACFit cayma bedeli kaç TL?

MacFit Çekim Ücreti Hesaplama İşlem ücreti genellikle 50 ile 100 TL arasında değişmektedir.

Macfitte duş var mı?

Tüm kulüplerimizde duş, tuvalet, dolap ve saç kurutma makinesi ücretsiz olarak mevcuttur.

Spa masaj kaç TL?

HİZMETFİYATRefleksoloji masajı750 TLSıcak yağ masajı750 TLAromaterapi masajı650 TLLeopatra masajı750 TL6 satır daha

MACFit kaç yaş sınırı?

MACfit (İstanbul, Anadolu) Macfit 14 yaş sınırı 18 olmalıdır.

MACFit 1 aylık üyelik var mı?

Aylık ve yıllık taahhütsüz üyelik seçenekleriyle anında MAC/One ve MACFit üyesi olabilirsiniz. Ayrıca Gold üyelik seçeneğiyle tüm MACFit kulüplerine erişim ve özel derslerde indirim gibi birçok ayrıcalıktan anında yararlanırsınız.

MACFit yıllık üyelik peşin mi?

Nakit ödemelerde %20 indirim ayrıcalığı! Nakit ödemelerde yıllık üyelikte %20 indirim fırsatı! Üstelik 7 taksite kadar taksit avantajıyla!

MACFit ilk gün ücretsiz mi?

MACFit – MACFit’i daha yakından tanımak, bir günlük ücretsiz giriş hakkı kazanmak ve antrenmanlara başlamak için hemen MACFit Mobil’i indirin.

MACFit misafir getirilir mi?

Misafirleri nasıl getirebilirim? MAC/One, MACFit Gold veya MACFit Silver üyeliğiniz varsa, arkadaşınızı MAC+ mobil uygulaması üzerinden davet edebilirsiniz.

MACFit ücretli üyelik dondurma ne kadar?

Ücretli üyeliğin günlük 2 TL olduğu belirtilmişti. 15 gün boyunca ücretli dondurma hizmetinden faydalanmak istediğimi belirttikten sonra dondurma ücretinin günlük 5 TL olduğu söylendi. Şu anki aylık üyeliğimin 135 TL olduğunu düşünürsek 15 günlük dondurmanın maliyeti 15 günlük üyelikten daha pahalı.

MACFit fiyatları her yerde aynı mı?

Aylık üyelik ücretleri kulübe göre değişir. Güncel üyelik ücretleri web sitemizde bulunabilir. İlgilendiğiniz kulübün güncel fiyatını öğrenmek için hemen tıklayın!

MAC+ ücretli mi?

Gerçekten egzersiz yapmanızı teşvik edecek. ve yüzlerce harika egzersiz içeriyor. ve en önemlisi. bu tamamen ücretsiz. Mac Plus uygulamasını göstermek istiyorum. Öncelikle kendinizi Mac Plus uygulamasıyla tanıştırın.

MACFit kaç ilde var?

Holdingin Türkiye’de 13 şehirde toplam 104 MAC ve MACFit kulübü bulunuyor. Spa markası NUSPA’nın ise Türkiye genelinde toplam 20 şubesi bulunuyor.

MACFit NUSPA nedir?

NUSPA, cilde derinlemesine nüfuz eden saf esansiyel yağlardan, soğuk sıkım tekniğiyle üretilen bitkisel yağlara eşlik eden ürünlerden, derin maske bakımına kadar geniş bir yelpazede seçenekler sunuyor.

MACFit NUSPA İndirimi Nasıl Kullanılır?

NUSPA indirimimi nasıl kullanabilirim? Hizmeti almak istediğiniz NUSPA şubesine giderek ve indirim almaya hak kazanan bir üyelik paketinde olduğunuzu kanıtlayarak indirim alabilirsiniz.

MACFit kız erkek karışık mı?

Karışık erkek ve kız. Aletler kaliteli. Akşam 6’ya kadar gidebilirsiniz.

Masaja giderken ne giyilir NUSPA?

Birçok spa merkezi müşterilerine havlu, peştamal, bornoz ve terlik sağlar. Türk hamamına veya saunaya bikini veya mayo gibi kıyafetler giyerek girebilirsiniz ancak masaj sırasında vücuttaki kan dolaşımını bozan lastik benzeri malzemeler giymemeniz önerilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir